Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

7 lucruri de luat în bagajul de vacanţa la mare

Vara este timpul pentru vacanța. Iubitorii de valuri, nisip și briza, cu siguranţă şi-au planificat vacanță de vară la mare. Însă procesul de împachetare a lucrurilor pentru o călătorie lungă este întotdeauna stresant. 

Ce lucruri ar trebui luate în vacanță la mare

Pentru a nu se omite ceva, trebuie făcută o listă cu lucrurile necesare. Este puțin probabil că oamenii să-şi amintească toate detaliile necesare dintr-o dată, imediat ce iau o foaie de hârtie și un pix. Cel mai bine este să se gândească din timp la lucrurile necesare, timp de câteva zile – astfel încât să poată adăuga treptat elemente noi pe lista lor și cu siguranță nu vor mai rata nimic important. 

Există însă câteva lucruri esenţiale pe care ar trebui să le ia cu ei în drumul către destinația fierbinte. Acestea sunt obiectele și produsele fără de care ar fi greu să se bucure de  mângâierile arzătoare ale soarelui.

Protecția solară 

Protecția solară este necesară în vacanță. Chiar dacă nu se face plajă toată ziua, pielea trebuie protejată de soarele strălucitor. Acest lucru este deosebit de important în primele zile de plajă. Dacă se doreşte un bronz bun, se recomanda folosirea cremelor cu diferiți factori de protecție solară – se va începe cu cea mai mare protecție și apoi se va trece treptat la una inferioară. Oricât ar fi de prietenos, în multe cazuri soarele poate deveni dușmanul pielii. Aşadar, pentru a evita arsurile solare este bine ca oamenii să folosească un ulei de plajă adecvat, cu protecție solară.

Rochia de plajă

Atunci când se alege o rochie de plajă, este bine să se prefere modelele din țesături ușoare și naturale. Modelul unei rochii de plajă, poate varia: modern sau popular, scurt său lung, colorat sau simplu. Anul acesta designerii recomandă ţesături în culori strălucitoare, cu motive florale şi o varietate de imprimeuri. Nu mai puțin importantă este tema maritimă.

Costumul de baie

Pentru cei care nu sunt fani ai plajelor nudiste, vor avea nevoie și de un costum de baie. Modelele sunt foarte diferite, iar costumele de baie cu franjuri se află în poziția de top.

Pălăria de plajă

Aceasta nu numai că le va proteja tenul doamnelor, dar vor arăta precum o Catherine Deneuve modernă pe plajă, cu o pălărie uriașă cu boruri largi.

Geanta de plajă

Totuși, trebuie să existe un loc unde aceste articole atât de necesare să fie puse. Genţile de plajă vin într-o varietate de culori și forme, astfel încât fiecare îşi poate alege modelul potrivit caracterului și stării de spirit.

Cartea

Cartea oferă o detaşare completă de viața de zi cu zi. Se poate alege un roman vesel iar zgomotul mării și al valurilor să fie acompaniamentul de fundal.

Set minim de medicamente

În caz de urgență, este posibil ca farmacia să nu fie prin apropiere. În plus, dacă se călătoreşte în străinătate, multe medicamente pot fi eliberate numai pe bază de rețetă. Aşadar, ar trebui să existe analgezice, antiseptice şi antiinflamatoare.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!