Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alegerea corectă a unei huse Huawei- ce criterii trebuie să iei în considerare?

Achiziţionarea unei huse Huawei nu este chiar cea mai simplă decizie pe care o pot lua utilizatorii telefoanelor smart din această gamă. Din păcate, la achiziţionarea telefonului mobil nu este oferită şi husa de protecţie în preţ, iar variantele cele mai uşor de găsit pe piaţă şi cele mai ieftine sunt cele de plastic şi de silicon, care nu sunt nici cele mai elegante şi nici cele mai eficiente variante. Pentru că telefoanele mobile sunt accesorii importante la orice ţinută şi accesorii importante în viaţa oamenilor, durata de viaţă a acestora trebuie să fie cât mai mult timp prelungită, iar cu ajutorul unei huse de calitate şi a unei folii de protecţie pentru ecran, acest lucru poate fi obţinut cu mare lejeritate.

Telefoanele mobile smart sunt un accesoriu reprezentativ pentru personalitatea şi pentru stilul de viaţă al utilizatorilor, dar fiind extrem de alunecoase, necesită o protecţie specială. O husă pentru telefon ieftină, prea largă sau prea grea nu transmite deloc un mesaj frumos despre utilizator, de aceea este important ca husa să fie aleasă în mod corespunzător.

Compatibilitatea şi funcţionalitatea husei Huawei – criterii importante de achiziţie

Primul lucru pe care cumpărătorii trebuie să îl verifice atunci când îşi doresc să cumpere o husă nouă pentru telefonul mobil este compatibilitatea. Există pe piaţa o mare varietate de huse Huawei care se fixează perfect pe conturul carcasei telefonului. În caz contrar, orice nepotrivire va anula scopul principal pentru care mobilul este îmbrăcat – acela de protecţie. Husa pentru telefon nu se alege “din ochi” şi nici în funcţie de criteriul estetic exclusiv, ci în funcţie de compatibilitate. Husa nu trebuie să obtureze microfonul, speakerul, cameră foto sau slotul de jack al telefonului ori slotul de încărcare.

Funcţionalitatea unei huse de telefon este legată de:

·  aderența mare astfel încât să nu alunece uşor din mâna când este aşezat telefonul pe o suprafaţă înclinată;

·  rezistența la apă, la praf şi la UV;

·  rezistența antişoc dacă utilizatorii îşi supun telefonul şocurilor mecanice;

·  posibilitatea de a fi folosită drept suport pe o suprafaţă plană.

Designul şi materialul husei

Husele pentru telefoane mobile Huawei trebuie să aibă un design cât mai apropiat de cel al stilului vestimentar ales, să transmită ceva despre personalitatea proprietarului şi un mesaj potrivit despre acesta. De aceea, oamenii de afaceri nu îşi vor proteja telefonul cu o husă foarte colorată sau stridentă, iar adolescenţii nu prea vor opta pentru o husă foarte închisă la culoare sau foarte serioasă.

În funcţie de forma lor, husele de telefoane pot fi de ţip:

Cele mai citite articole

·  capace de protecţie;

·  bumper;

·  book;

·  antişoc;

·  cu baterie externă.

În funcţie de materialul din care sunt fabricate, husele de telefon pot fi fabricate din:

·  plastic – cele mai ieftine şi mai puţin rezistente;

·  piele naturală – cele mai elegante, sofisticate şi cu o textură plăcută la atingere, fiind mai costisitoare dar foarte rezistente în timp;

·  metal;

·  fibră de carbon.

Cele mai citite articole