Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beneficiile aduse de achiziția unui camion DAF CF

DAF CF este un model de camion fabricat de DAF Trucks. Acesta poate fi configurat cu diferite tipuri de remorci, inclusiv remorci frigorifice, remorci cu platformă, remorci cu prelată sau remorci cu container. 

Acest camion poate fi adaptat ca să îndeplinească cerințele specifice ale diferitelor industrii, precum ar fi transportul de mărfuri perisabile, transportul de materiale de construcții sau transportul de mărfuri generale.

De asemenea, camionul DAF CF poate fi utilizat pentru transportul de mărfuri periculoase sau la temperatură controlată, cu respectarea normelor de transport în vigoare pe plan național și internațional.

Ce durată de funcționare are un camion DAF CF?

Durata de funcționare a unui camion DAF CF poate varia în funcție de mai mulți factori, precum ar fi scopul utilizării, întreținerea și condițiile de operare. În general, un camion DAF CF poate funcționa pentru o perioadă lungă de timp, cu o întreținere corespunzătoare și o utilizare rațională.

Este important să se respecte programul de întreținere recomandat de producător pentru a asigura o funcționare optimă a camionului. Unele componente precum uleiul, filtrele și anvelopele ar trebui să fie schimbate la intervale regulate pentru a preveni problemele mecanice.

De asemenea, este important să se evite utilizarea excesivă a camionului, precum și să se evite condițiile de operare dure: condițiile de drumuri grele sau transportul de încărcături grele realizate foarte des.

Cu o întreținere și utilizare corespunzătoare, un camion DAF CF poate funcționa excelent pentru o perioadă de până la 15-20 de ani sau chiar mai mult de atât.

Camionul DAF CF: 10 argumente pentru a-l integra în flota firmei tale

 1. Motor puternic: camionul DAF CF este echipat cu un motor de înaltă performanță care oferă o putere maximă de până la 460 CP.
 2. Economie de combustibil: sistemul de control al motorului și transmisia automată asigură o economie de combustibil optimă.
 3. Confort de conducere: interiorul camionului este proiectat pentru a oferi un maxim de confort și ergonomie pentru șofer.
 4. Siguranță: camionul este echipat cu sisteme avansate de siguranță, cum ar fi sistemul de frânare antiblocare (ABS) și controlul stabilității (ASR).
 5. Durabilitate: camionul DAF CF este construit cu materiale de înaltă calitate și este testat în condiții provocatoare pentru a garanta o durabilitate maximă.
 6. Manevrabilitate: camionul este proiectat pentru a oferi o manevrabilitate excelentă, chiar și în condiții de trafic aglomerat.
 7. Capacitate de încărcare: camionul poate transporta o încărcătură de până la 26 de tone.
 8. Suport tehnic: DAF oferă suport tehnic de calitate pentru camionul CF, cu o echipă de experți disponibili pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme tehnice.
 9. Garanție: DAF oferă o garanție și post garanție pentru camionul CF.
 10. Servicii de întreținere: DAF oferă servicii de întreținere și reparații pentru camionul CF prin rețeaua sa de service-uri autorizate.

De ce merită ca să cumperi un camion DAF CF second hand pentru firma ta de transport? 

 • Calitatea construcției: camioanele DAF CF sunt construite cu materiale de înaltă calitate și au o durată de viață lungă.
 • Performanța: au o putere mare și sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.
 • Fiabilitate: camioanele DAF CF sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor și pentru faptul că au puține probleme mecanice.
 • Confort: cabinele camioanelor DAF CF sunt spațioase și confortabile, oferind șoferilor un mediu de lucru bun.
 • Siguranță: aceste camioane au sisteme de siguranță avansate pentru a proteja șoferii și încărcătura transportată.
 • Versatilitate: camioanele DAF CF pot fi utilizate pentru o gamă largă de aplicații de transport, precum ar fi transportul de mărfuri voluminoase sau transportul de produse perisabile.
 • Valoarea reziduală: camioanele DAF CF au o valoare reziduală ridicată, ceea ce înseamnă că pot fi vândute cu un preț bun atunci când nu mai sunt utilizate.
 • Suportul producătorului: DAF oferă suport post-vânzare pentru toate camioanele sale, inclusiv pentru modelele second hand.
 • Prețul accesibil: camioanele DAF CF second hand pot fi achiziționate la un preț mai accesibil decât modelele noi.
 • Piața largă: camioanele DAF CF second hand sunt disponibile în număr mare, ceea ce permite companiilor să găsească ușor un model potrivit nevoilor lor.

Vrei și tu să achiziționezi camioane DAF CF folosite? Găsești o varietate de oferte pe Autoline.ro!

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!