Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ca în cazul pieselor vestimentare și bijuteriile sunt purtate în funcție de trenduri, sezon sau personalitatea oamenilor.

Ținând cont că bijuteriile din metale preţioase au preţuri ridicate, este destul de dificil pentru o femeie să își schimbe colecţia de bijuterii din aur în fiecare sezon, după cum dictează trendurile. Prin urmare, designerii și stiliştii vestimentari recomandă investirea în piese versatile sau bijuterii atemporale, care vor fi mereu la modă.

În anotimpul cald se preferă bijuteriile mai îndrăzneţe sau cele foarte colorate, din materiale care nu sunt neapărat preţioase. Odată cu sosirea toamnei, bijuteriile recomandate sunt cele realizate din metal sau materiale preţioase, care se pot evidenția mult mai ușor cu piesele vestimentare corespunzătoare sezonului răcoros.

Odată cu schimbarea garderobei ar trebui purtate și alte tipuri de bijuterii, printre recomandările stiliştilor aflându-se următoarele:

  • Lănţişoare din aur sau coliere cu pandantive statement 

Cele mai citite articole

Lănţişoarele din aur au rolul de a oferi ţinutelor un touch deosebit, reușind să se facă remarcate cu piese vestimentare, ce prezintă o cromatică și texturi interesante. Colierele cu pandantiv sunt alese pentru a sublinia linia gâtului, fiind frumos evidențiate cu ajutorul unor materiale precum mătasea, lâna, catifeaua sau cașmirul.

  • Bijuteriile suprapuse 

De asemenea, un alt trend al toamnei este și suprapunerea diferitelor modele de coliere, cum ar fi, lănţişoare de diferite mărimi asociate colierelor de perle. Aceasta combinaţie surprinzătoate se dovedește a fi una extrem de elegantă și feminină.

  • Brățări din pietre semipreţioase sau din aur

Femeile care aleg brăţările din pietre semipreţioase, indiferent de model sau formă, reușesc să-și evidențieze creativ ținuta. De asemenea, tendinţa bijuteriilor suprapuse se aplică și în cazul braţărilor din aur, care vor avea un efect spectaculos în combinaţie cu puloverele groase.  

  • Cerceii, în ton cu anotimpul 

Când vine vorba despre cercei, varietatea de modele și dimensiuni este vastă, însă pentru toamnă, se pot alege cercei cu un design inspirat de coloristica toamnei. Pentru doamnele conservatoare se recomandă modele clasice și elegante.

  • Inelele din argint și chihlimbar 

Culoarea chihlimbarului reflectă cel mai bine anotimpul toamna. În combinație cu argintul, coloristica acestuia este mult mai bine accentuată. Prin urmare, acesta trebuie să se regăsească și în bijuteriile și accesoriile din acest sezon toamnă-iarnă. Orice ținută astfel accesorizata va fi un succes, mai ales datorită contrastului care se creează între cele două materiale.

Cele mai citite articole