Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce cămașă să alegi pentru o ceremonie de nuntă și o recepție?

În timpul nunții și recepției, toți ochii sunt îndreptați către mire și mireasă. Și, deși ținuta miresei face de obicei cea mai mare impresie, mirele trebuie și el să arate impecabil. Un costum nu este totul – căci și acele camasi de nunta barbati sunt,  de asemenea, extrem de importante. Cum să o alegi pentru a nu comite un faux pas de modă? Mai jos, vei găsi sfaturi despre ce cămașă să porți la nuntă și recepție, atât ca mire, cât și ca oaspete.

Printre cele mai mari păcate „elegante” care se văd adesea la nunți este purtarea unei cămăși cu mâneci scurte. Acest articol vestimentar nu este potrivită pentru a fi purtat cu cravate barbati, pentru ocazii elegante. 

În plus, este din ce în ce mai des menționată în contextul stilului inadecvat și în viața de zi cu zi (cu excepția cazului în care este vorba despre cămăși tipice de vacanță cu modele extravagante). Când mergi la o nuntă și la o recepție de nuntă, este mai bine să eviți o cămașă cu garnituri colorate, modele expresive sau o altă culoare decât alb, ecru sau albastru deschis. Aceste tipuri de modele vor fi mult mai potrivite pentru after-party.

Cămașa de nuntă pentru mire

Alegerea unei cămăși pentru mire ar trebui să fie dictată în primul rând de natura petrecerii. Dacă ceremonia din biserică va fi combinată cu o nuntă în sala de banchete, merită să pariezi pe un model clasic. O nuntă civilă organizată în grădină sau pe plajă permite mai multă libertate, la fel ca o petrecere în stil boho. Al doilea punct este tipul de costum. Dacă mirele decide să poarte un smoching în acea zi, el trebuie să aleagă o cămașă potrivită, specială, la care trebuie purtat un papion.

Dacă noii căsătoriți nu vor să poarte o cămașă albă clasică , pot alege, de exemplu, o nuanță crem. Cu toate acestea, trebuie amintit că vine în multe nuanțe care funcționează bine cu tenuri diferite. Prin urmare, merită să încerci câteva modele pentru a te asigura că tenul nu arată nesănătos sau gri.

Cămașa de nuntă pentru invitați

Ținuta invitatului la nuntă ar trebui să depindă și de locul în care are loc ceremonia, așa că merită să întrebi mirii despre viziunea lor asupra zilei, precum și să ceri informații la acceptarea invitației. 

O recepție de nuntă tradițională și elegantă înseamnă că oaspetele trebuie să poarte o cămașă albă, care poate fi înlocuită cu albastru deschis sau cu o nuanță adecvată de ecru. Ce se întâmplă dacă tinerii renunță implicit la clasic, mireasa nu apare într-o rochie albă, bogat decorată, iar mirele alege un costum în carouri original? Cu siguranță nu înseamnă că poți renunța la cămașă. Cu toate acestea, poate fi mai puțin formală și variată, de exemplu, cu un model delicat.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!