Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce caracteristici prezintă un cuptor de pizza profesional din oferta Conti Grup?

Oferta companiei Conti Grup include, printre numeroase alte echipamente profesionale şi cuptoare pentru pizza profesionale. Acestea sunt necesare în cadrul companiilor HoReCa în care se produce pizza de bună calitate, atât pentru consum în cadrul companiei, cât şi pentru comenzi la domiciliul clienţilor.

Pentru că pizza să aibă un gust unic, deosebit, să atragă clienţii, nu sunt necesare numai ingrediente de bună calitate, ci şi un echipament de coacere important, un cuptor pentru pizza profesional. Ceea ce înseamnă că persoanele care doresc să ofere clienţilor o pizza cu un blat pufos sau crocant, trebuie să ţină cont de alegerea  unui cuptor profesional care să îndeplinească toate comenzile.

Principalele tipuri de cuptoare pentru pizza profesionale

Cele mai importante tipuri de cuptoare pentru pizza profesionale sunt:

·  cuptoarele pentru pizza pe gaz care asigură coacerea uniformă a blatului şi intensifică gustul ingredientelor folosite pentru prepararea pizzei delicioase;

·  cuptoarele pentru pizza electrice, care oferă un control foarte precis al temperaturii şi care asigură o coacere uniformă a blatului;

·  cuptoarele pentru pizza pe lemne, ideale pentru cei care doresc să le ofere clienţilor o pizza autentică cu o aromă intensă, tradiţională.

Principalele caracteristici de cuptoare pentru pizza profesionale

Pentru a alege cel mai bun cuptor pentru pizza profesional, este important de avut în vedere mai multe criterii de selecţie. Cuptoarele profesionale pentru pizza sunt mult mai bune şi mai performante decât cuptoarele gospodăreşti, fiind produse eficiente pentru companiile mici, mijlocii şi mari, cu experienţă sau la început de drum.

Printre cele mai importante criterii de alegere a cuptorului pentru pizza sunt incluse:

·  materialele din care sunt fabricate cuptoarele pentru pizza;

Cele mai citite articole

·  garanţia oferită de compania care comercializează aceste dispozitive foarte importante;

·  camera de coacere a cuptorului şi capacitatea acesteia, pentru că niciodată clienţilor nu le place să aştepte, ceea ce înseamnă că această caracteristică trebuie să fie cât mai mare, să încapă mai multe pizza în cuptor pentru a satisface cerinţele mai multor clienţi;

·  întreţinerea şi folosirea cât mai facilă a cuptorului pentru pizza;

·  consum eficient de combustibil;

·  posibilitate de montare în cadrul companiei;

·  temperatura minimă şi maximă de coacere a cuptorului pentru pizza.

Cel mai bun cuptor profesional pentru pizza este aparatul care permite utilizatorilor să prepare cea mai bună pizza în timp util pentru clienţii lor.

Ce avantaje aduc afacerile care produc  pizza?

Unul din felurile de mâncare preferate ale adulţilor şi ale copiilor deopotrivă este pizza. Deşi pizza se poate găsi şi în varianta congelată în marile lanţuri de magazine, dar poate fi preparată şi acasă, nimic nu se poate compara cu o pizza delicioasă făcută la restaurant, de către un maestru pizzar, cu ingrediente de bună calitate, conform unor reţete foarte bine stabilite.

Afacerile din domeniul HoReCa ce produc pizza au avantajul de a fi foarte solicitate de către clienţi, de a putea oferi clienţilor pizza atât în locaţie, cât şi la domiciliul clienţilor şi au un viitor foarte bun.

Cele mai citite articole