Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
casa

Introducere

Casa este unul dintre cele mai importante investitii pe care oamenii le fac si, in consecinta, se poate spune ca cea mai scumpa casa a lumii este una dintre cele mai mari si mai scumpe investitii. Piata imobiliara poate fi extrem de volatile si succesul sau esecul in privinta investitiilor poate determina unii oameni sa faca sau sa nu faca o achizitie. Iar in cazul celor mai scumpe case, multi dintre cei care le-au cumparat sunt cei mai bogati oameni din lume.

Cele mai scumpe case

Cea mai scumpa casa din lume se afla in Los Angeles, California. Casa, numita The One, a fost vanduta in 2019 catre un cumparator anonim pentru aproximativ 500 de milioane de dolari. Casa are nevoie de 5 ani pentru a fi construita si se va intinde pe 18,2 hectare si va avea 110 camere, precum si un castel de aproximativ 2,5 hectare. Casa va avea de asemenea un teatru modern, o piscina interioara si un club de fitness. Avand in vedere aceste caracteristici, nu este de mirare ca se estimeaza ca pretul acestei case va creste cu mult in urmatorii ani.

Cele mai scumpe locuinte din lume

In afara de The One, cea mai scumpa locuinta din lume se afla in Londra, Marea Britanie. Aceasta casa, numita "Buckingham Palace", este proprietatea regelui Angliei si se estimeaza ca valoreaza aproximativ 1,5 miliarde de dolari. Casa are peste 775 de camere si este cea mai mare casa regala din lume. Casa are de asemenea o gradina foarte frumoasa, care se intinde pe aproximativ 11 hectare. De asemenea, palatul este cunoscut pentru faptul ca are cel mai mare parc din Marea Britanie si ofera vizitatorilor o priveliste uimitoare a orasului.

Cele mai scumpe case din istorie

Cele mai citite articole

Cea mai scumpa casa din istorie a fost vanduta in 2011 si se afla in Kuweit. Casa, numita "The Palace of the Emirs", a fost vanduta unui cumparator necunoscut pentru aproximativ 4 miliarde de dolari. Casa a fost construita special pentru unul dintre emirii Kuweitului si este cea mai mare casa din Orientul Mijlociu. Cladirea masoara aproximativ 149 de hectare si are peste 1.000 de camere. Fiecare camera este proiectata cu o tema distincta si are un design unic. Cea mai scumpa casa din istorie are de asemenea una dintre cele mai frumoase gradini din aceasta regiune.

Cele mai scumpe case din prezent

Cea mai scumpa casa din prezent se afla in Hong Kong si este cunoscuta sub numele de "The House of The Eight Facades". Casa a fost vanduta in 2018 unui cumparator anonim pentru aproximativ 4,4 miliarde de dolari. Casa are mai multe fatade, care sunt proiectate cu pietre semipretioase si aur. Casa are de asemenea o gradina foarte frumoasa, care se intinde pe aproximativ 4 hectare si are un parc acvatic si multe alte facilitati. De asemenea, casa are mai multe camere si se estimeaza ca valoarea sa va creste in urmatorii ani.

Concluzie

Casa este una dintre cele mai mari investitii pe care le fac oamenii si, prin urmare, valoarea cea mai scumpa casa din lume poate fi un simbol al bogatiei si puterii. In prezent, cea mai scumpa casa din lume este The One din Los Angeles, care a fost vanduta in 2019 pentru aproximativ 500 de milioane de dolari. De asemenea, cea mai scumpa casa din istorie a fost "The Palace of the Emirs" din Kuweit. In prezent, cea mai scumpa casa din lume se afla in Hong Kong si se numeste "The House of The Eight Facades".

Cele mai citite articole