Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deși toate femeile și-ar dori ca să arate ca trase prin inel, zvelte precum niște manechine de podium ce se hrănesc doar cu o frunză de salată pe zi, adevărul este că se caută tot mai frecvent online rochii masuri mari casual, dar și pentru ocazii deosebite. Multe modele chic din această categorie sunt la vânzare acum în magazinul Yves Fashion.

Nu este ușor să găsești confecții frumoase, pentru atunci când faci parte din categoria XXL. Știi și tu că paleta de rochii dintre care poți să alegi este una relativ restrânsă. Și după ce că este așa, doamnele și domnișoarele cu forme generoase își pun și ele propriile bariere psihologice încercând să se îmbrace astfel încât să treacă cât mai neobservate cu putință în locurile unde urmează să meargă.

E trist că se întâmplă asta, că nu se acceptă așa cum sunt, că nu se simt bine în propria  lor piele. Contrar a ceea ce își imaginează ele, tocmai din acest motiv de multe ori devin extrem de vizibile și chiar țintă a ironiei celorlalți.

Frustrarea este și mai mare atunci când ai o siluetă XXL la o vârstă tânără și ai vrea și tu ca să îți iei, spre exemplu, o rochie de petrecere scurtă, dar nu îndrăznești, pentru că în mintea ta îți faci un scenariu conform căruia toată lumea va râde de tine când te va privi.

Și totuși… De ce nu ai merita să te afișezi și tu cu o ținută cool, după voia inimii?

Sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite rochii XXL scurte

Chiar dacă ți se pare imposibil, există posibilitatea ca să îți găsești un model de rochie de dimensiune mare care să îți pună în valoare formele și să te facă să arăți spectaculos în orice fel de ocazie, chiar dacă nu ești slabă ca o scândură.

Se știe că detaliile sunt cele care contează în orice domeniu, iar atunci când vorbim de modă mai mult decât oriunde.

Ce-ar fi să îți faci un checklist cu cinci puncte pe care să le bifezi atunci când pornești la vânătoarea rochiei perfecte xxl?

Iată ce cuprinde o astfel de listă salvatoare:

 1. Decolteul.

Orice creator de modă îți poate spune că armonia este generată de contrarii. Cum se traduce asta când vorbim de o rochie  xxl? Cu cât rochia este mai lungă, poate fi decolteul mai generos. Cu cât rochia e mai scurtă, decolteul trebuie să se oprească la o mărime  medie.

Dacă nu crezi cele de mai sus, poți să te duci într-un magazin fizic și să probezi două rochii de  măsuri mari: una lungă și una a cărei lungime să se oprească la nivelul genunchilor sau o palmă deasupra lor. O să îți dai seama rapid că o rochie scurtă cu un decolteu adânc poate pica foarte ușor în vulgaritate,  la fel cum o rochie lungă xxl pe gât va arăta precum un sac strâns la  gură. Iată cât de important este dacă rochia respectivă are sau nu un decolteu potrivit!

În concluzie, nu contează atât de mult dimensiunile siluetei tale, forma  acesteia, cât armonia pe care o prezintă outfit-ul pe care îl alegi și care este în măsură să îți ofere un aer deopotrivă sexy și rafinat.

2 .Culorile rochiei

O rochie scurtă xxl  cu lungimea până la genunchi arată excelent dacă este într-o culoare care îți pune în valoare tonul pielii.

În concret, dacă ești blondă culorile cele mai potrivite pentru tine sunt rozul pal, albul, griul, violetul, turcoazul și bejul, iar dacă ești brunetă poți alege o rochie de culoare bleumarin, roșu, maro, negru sau gri.

Evident că și blondele pot să poarte o rochie neagră, deoarece această nuanță are darul de a echilibra o siluetă mai plinuță.

Trucul de care trebuie să ții seama atunci când te îmbraci într-o rochie de măsură mare neagră este acela de a alege niște accesorii colorate, vesele, care să spargă monotonia acestei piese de vestimentație uni.

3. Fii mândră de formele tale și alege rochii croite pe corp (dar nu strânse)

Tendința femeilor grăsuțe este de a încerca să își ascundă liniile corpului îmbrăcându-se în niște hainele lălâi care de cele mai multe ori le fac să arate ridicole.

Alege un model de rochie cu o croială dreaptă care conturează silueta, deoarece este foarte elegantă și ajută la crearea unui plus de senzualitate.

4. Nu ignora potențialul dantelei

Chiar dacă suntem în anul de grație 2019, dantela este un element care emană senzualitate. Iată de ce ar trebui să nu ignori o rochie scurtă din dantelă dacă ești  invitată la o petrecere, deoarece ea poate să arate ce este frumos și să ascundă anumite detalii de pe brațe sau bust care nu îți plac.

5. Alege rochia  scurtă xxl potrivită, pentru ocazia nimerită

Se pot purta rochii scurte de măsuri mari atât ziua, cât și seara, în funcție de model și de materialul din care sunt realizate.

Consilierii de modă spun că ziua ar trebui să se evite culorile închise, inclusiv negrul, cele viu colorate fiind mult mai potrivite. Seara, în schimb, o rochie neagră bine aleasă și corect accesorizată poate să te transforme în vedeta petrecerii indiferent de câte kilograme ai.

Dar, nu uita de cel mai important punct (suplimentar) de pe această listă sumară:

Indiferent cât de bine ai alege o rochie scurtă de mărime mare sau chiar o rochie lungă xxl, atitudinea contează în proporție de minim 80%. Amintește-ți mereu acest lucru și nu te mai jena niciodată de silueta pe care o ai și de care ar trebui să fie mândră. Ai încredere în tine și totul va fi bine!

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!