Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De ce sa alegi un sejur in Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh este o stațiune de lux din Golful Nabq, unde deșertul se întâlnește cu apele curate ale Mării Roșii. Cu vedere uimitoare la Golful Aqaba și Insula Tiran, stațiunea se întinde până la nisipurile aurii cu margini de palmier, dincolo de grădinile sale luxuriante. Sharm el Sheikh oferă camere luxoase și decorate elegant, facilități de conferințe, piscine, restaurante principale, restaurante à la carte, baruri și facilități spa și wellness. Aici poți opta pentru un sejur Sharm El Sheikh Ultra All-Inclusive. Complexul este situat la 8 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh.

Camere superioare

Camerele superioare oferă paturi twin sau paturi duble, alternative cu vedere la grădină sau la piscină pentru o experiență de vacanță personalizată. Există fie un balcon, fie o terasă mare, mini bar  cu apă, băuturi răcoritoare și bere zilnic gratuit.

Camere de familie

Camerele de familie sunt suficient de spațioase pentru un sejur Sharm El Sheikh confortabil cu toată familia. Cele două dormitoare sunt separate de o ușă de legătură. Vederile spre grădină sau spre piscină de la balcon sau de pe terasă, aduc liniște în camera de familie.

Camere Junior

Cele mai citite articole

Camerele Junior au o suprafață mare, de 74 mp și oferă confort exemplar. Estetica elegantă, cu un design convenabil, secțiuni de dormitor și cameră de zi, precum și vederea spre grădină sau piscină sau spre mare, toate acestea îți oferă o experiență fermecătoare de vacanță. Optează pentru un sejur Sharm El Sheikh și bucură-te de ore fermecătoare. Mai mult decât atât, suita Junior cu o suprafață de 110 mp, cu piscină privată oferă toate privilegiile pentru o experiență de vacanță luxoasă și distinsă. Piscina privată se află în mijlocul unor camere încadrate de vedere la mare.

Restaurante

Sharm el Sheikh oferă o varietate excepțională de restaurante pentru a lua masa. Restaurantele egiptene superbe oferă delicii locale. De la mese pe malul mării până la legendarul bufet de inspirație turcească și diverse preparate din bucătăria internațională, de la italiană la japoneză, îți oferă să mănânci tot ce-ți dorești și nu trebuie să mănânci de două ori în același loc. De asemenea, îți poți îmbogăți experiența pe plajă cu gustări delicioase, cokctailuri delicioase și băuturi autentice. 

Baruri și pub-uri

Baruri la piscină, baruri pe plajă, baruri elegante în hol. La Sharm El Sheikh există un bar pentru fiecare ocazie. Fie pentru cafeaua de dimineață, fie un cocktail sorbit pe nisip sau un pahar de vin alb rece, poți fi sigur că există un bar adecvat și pentru tine.

De asemenea, Sharm El Sheikh oferă servicii superioare pentru întâlniri de afaceri, seminarii și ateliere, precum și evenimente și organizații speciale. Sălile de întâlniri sunt spațioase și sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru conferințe eficiente și distinctive. Oferă-ți un sejur Sharm El Sheikh și bucură-te de vacanță. 

Cele mai citite articole