Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Funerare ieftine – unde le gasesti?

Serviciile funerare sunt o necesitate pentru cei care trec prin momente dificile precum pierderea cuiva apropiat. Înțelegem nevoia de a beneficia de ajutor specializat, de aceea echipa noastra va sta la dispoziție cu servicii funerare complete, special concepute pentru a organiza funeraliile.

Ne-am asigurat că dispunem de soluții pentru fiecare buget, în acest sens existând pachete la costuri diverse în portofoliul nostru, dar care acoperă de fiecare data nevoile de baza în cazul unui astfel de eveniment nefericit. Pentru că evenimentele de acest tip, evenimente neplăcute pentru orice persoana ne iau mereu prin surprindere și rareori pot fi anticipate, va punem la dispoziție servicii funerare non stop, astfel incat ne puteți contacta în orice moment va putem fi de folos.

Așadar, iată 3 motive pentru a apela la o firma de servicii funerare cu experiența.

1. Talonul de pensie – ajutorul pentru rapiditatea obținerii serviciilor

 De multe ori, birocrația incalcita și legile care se schimbă de la un an la altul împiedica sa organizați voi insiva inmormantarea, fapt pentru care, în acest caz, este indicat sa faci apel la o firma de servicii funerare cu experiență dovedită, care poate rezolva orice problema de ordin legislativ. Astfel, casa de pompe funebre va veni în ajutorul celor care solicita serviciile acestora cu promptitudine și profesionalism, pentru demararea rapidă a procesului de obținere a ajutorului de deces. Tot ceea ce trebuie pentru demararea procesului în sine și pentru aceasta suma considerabilă, care a fost majorată acest an, sunt următoarele documente:

1. Talonul de pensie

2. Cartea de identitate

3. Certificatul de deces

4. Alaturi de o dovada a relatiei dumneavoastra cu persoana decedata.

2. Formalitati rapide

De asemenea, alături de acest serviciu, casa de pompe funebre va facilita și:

1. Întocmirea actelor pentru înhumare sau incinerare;

2. Concesionarea unui loc de veci și recondiționarea acestuia;

3. Obținerea avizelor necesare de la SANEPID și Procuratura;

4. În condițiile în care decesul a survenit în afara țării, se pot întocmi acte pentru repatriere sau expatriere, după caz;

5. Realizarea unui dosar pentru ajutorul de inmormantare.

3. Economisirea timpului

Atunci cand optezi pentru o firma de servicii funerare, este recomandat sa alegi una din proximitatea dumneavoastra. Astfel, angajații acesteia vor putea interveni rapid în cazul unor schimbări de ultima ora. Castigi astfel momente prețioase, pentru a sta alături de familia ta. De asemenea, o firma de servicii funerare cu experiența va stabili cu tine procedurile încă de la început, fara preturi ascunse sau alte surprize neplăcute.

4. Servicii ieftine și calitative

Funerare Ghica vă oferă pe lângă rapiditate și servicii funerare în sectorul 5 ieftine pe care le gasiti la prețuri adaptate bugetului de care dumneavoastra dispuneti. Toate aspectele vor fi atent analizate și prețurile adaptate bugetului pe care-l aveți.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!