Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ghid de infiintare firma prin ajutor specializat

Doriți să nu mergeți fizic la Registrul Comerțului si nu stiti ce acte va trebuie? Nu este nicio problemă; de curând a fost creată o nouă platformă care vă duce noua afacere de la concept la operațiune, cu un singur pas.

Dumneavoastră vă ocupați de alte activități legate de afaceri, în timp ce Your-Consult se ocupă de înființarea firmei dumneavoastră.

Pentru a vă simplifica lucrurile, vă ofera servicii de înființare de societăți la nivel național. Ofera îndrumare profesională privind înființarea unei firme pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastră pe termen lung. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cheltuieli, deoarece practică prețuri corecte și costuri care sunt printre cele mai rentabile disponibile.

 În cadrul noii platforme, fiecare aspect al unui start-up este discutat sub un singur acoperiș. Asociatul unei firme se străduiește să obțină efecte rapide. Unul dintre principiile care stau la baza noii platforme este acela de a economisi timpul clienților, ceea ce duce la o eficiență sporită în ceea ce privește interesele dintre clienți și firme, precum și faptul că sunt pregătiți să ofere o gamă largă de servicii de consultanță în domeniul start-up-urilor, menite să asigure succesul companiei.

Infiintare firma online cu Your Consult

Înființarea unei firme este o sarcină dificilă și veți avea nevoie de ajutorul unei echipe juridice cu experiență. Personalul Your-Consult vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să vă înființați afacerea rapid, în siguranță și, mai ales, online.

În prezent, pentru a desfășura o activitate economică, legea impune crearea unei forme juridice. Organizarea activităților dumneavoastră ca entitate juridică distinctă, care poate lua și forma unei persoane juridice autorizate sau a unei întreprinderi, se numește crearea unei forme juridice. Există numeroase tipuri de întreprinderi, dar cea mai populară și mai ușor de obținut este constituirea unei SRL (societate cu răspundere limitată). Atunci când o firmă a fost înființată în Registrul Comerțului, aceasta devine activă.

Infiintare firma este disponibil pentru orice tip de entitate juridică din România, cum ar fi PFA – SRL – II – SRL debutant – SA, și altele.

De ce acte avem nevoie pentru a începe procesul de înființare a unei companii pe internet?

·        Carte identitate administratori/asociati, in copie.

·        Sediu social. În cazul în care partenerul este o societate comercială, acesta trebuie să aibă o copie a contractului de vânzare-cumpărare sau o documentație care să ateste titlul de proprietate. În cazul în care partenerul nu deține un sediu social, firma oferă și servicii de găzduire sediu social.

·        Cele 3 variante de denumire firma pentru viitoarea societate comerciala.

·        Declaratie asociat, administrator, precum si specimenul de semnatura.

Procesul de infiintare firma este urmatorul:

o  Rezervarea denumirii firmei;

o  Pregatirea, redactarea si depunerea actelor si declaratiilor necesare;

o  achitarea taxelor ONRC in numele dvs;

o  gazduire sediu social in cazul in care nu aveti o adresa de lucru prestabilita;

o  obtinerea acelor avize si autorizatii necesare pentru desfasurarea activitatii firmei, unde este cazul;

o  depunerea actelor la Registrul Comertului;

Sunteti in permanenta in legatura cu o echipa de profesionisti in legatura cu dosarul dvs si stagiul in care este acesta. Puteti apela si la servicii de contabilitate primara pentru noua afacere, tot la cele mai bune preturi de pe piata.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!