Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Laptele praf – alternativa delicioasa si esentiala, in alimentatia celor mici

Laptele praf are aceeasi valoare nutritiva ca si laptele matern. Acesta furnizeaza nutrienti care intaresc oasele, cum ar fi proteine, calciu, vitamina D si vitamina A. Laptele praf este o sursa de proteine si poate fi adaugat in retete pentru a creste cantitatea de energie (in special pentru cei cu afectiuni, care au nevoie de proteine suplimentare). 

Unul dintre cele mai dotate magazine, in acest sens, este elaptepraf.ro care pune la dispozitia tuturor mamicilor o gama variata de lapte praf, de la cele mai renumite si sigure brand-uri.

Care sunt beneficiile consumului de lapte praf, la copii

Acest produs prezinta o serie larga de beneficii, pe care orice mamica le are in vedere, atunci cand alege aceasta varianta pentru cei mici. Iata cateva dintre acestea: 

  • Ajuta la repararea celulara si regleaza sistemul imunitar: proteinele care se gasesc in laptele praf sunt considerate „proteine complete”, ceea ce inseamna ca ele contin toti aminoacizii esentiali care ii vor permite organismului sa functioneze in cele mai bune conditii;
  • Contribuie la constructia musculara: proteinele din zer contin aminoacizi care sunt de ajutor in construirea muschilor si ofera suficienta energie in timpul exercitiilor fizice. Acest lucru diminueaza sansele ca muschii sa se atrofieze, in urma lipsei activitatilor fizice, sau chiar din cauza inaintarii in varsta;
  • Diminueaza aparitia fracturilor si a altor riscuri, de genul: consumul laptelui a fost intotdeauna asociat cu mentinerea sanatatii oaselor, si asta pentru un motiv intemeiat – calciul si combinatia sa cu ceilalti nutrienti care se gasesc in lapte (fosfor, potasiu si proteine) sunt ideale pentru imbunatatirea rezistentei sistemului osos;
  • Ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase: laptele contine potasiu, care scade tensiunea arteriala, iar aportul reglementat de acesta, prin consumul de lapte, poate reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.
  • Prezinta o varianta sanatoasa, pentru persoanele cu intoleranta la lactoza: exista persoane cu nevoi nutritionale unice care nu pot digera laptele, de aceea laptele praf apare sub forma alternativei perfecte, in acest sens.

Exista multe alte avantaje, de care se poate bucura un consumator de lapte praf, iar acestea pot fi satisfacute, chiar in urma achizitionarii unui astfel de produs, de la cei de la elaptepraf.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!