Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merita investitia intr-o lumanare de cununie de calitate?

Deseori lumanarile de cununie se afla in centrul atentiei, mai ales in cazul ceremoniilor religioase, datorita faptului ca prezinta dimensiuni considerabile, culori inedite, dar si decoratiuni superbe. In momentul in care acestea sunt aprinse, devin rapid piesa centrala a intregii imagini, surprinse de un aparat foto. Pentru a putea mentine un dlor armonios si foarte placut, organizatorii ar trebui sa investeasca in lumanari de calitate ridicata, in ciuda preturilor crescute. Exista numeroase motive pentru care este importanta o astfel de investitie, iar printre acestea se numara:

Aspectul trebuie sa fie in ton cu tema

Lumanarile confectionate din materiale extrem de rezistente, de calitate ridicata, au un aspect diferit, comparativ cu alte produse care se regasesc pe piata. Dimensiunile si grosimile sunt mult mai mari, iar finish-ul lumanarii este foarte lucios. Mai mult, in momentul in care acestea sunt tinute in mana, pentru o lunga perioada de timp, nu isi vor schimba forma si vor ramane in pozitie verticala perfecta.

De altfel, in momentul in care exista arderi mari, ceara topita se va scurge doar pe laterale, nu direct pe podea. Astfel, vor putea fi evitate cu succes eventualele accidente, precum si murdaria care pot fi cauzate de astfel de materiale.

Utilitatea – lumanarea trebuie sa fie usor de recunoscut in fotografii

De cele mai multe ori, diferite modele de lumanari cununie, pot fi folosite in fotografii ca si puncte centrale. Acestea sunt preferate mai ales de catre fotografi, deoarece lumineaza foarte tare, fapt pentru care nu este nevoie de lumina extra, in anumite zone ale incaperii unde se tine ceremonia. Lumina produsa de acest obiect va putea scoate cu usurinta in evidenta trasaturile faciale si costumele invitatilor, iar fotografii vor putea surprinde cele mai frumoase momente.

Cele mai citite articole

Lumanarile de calitate ridicata, prezinta un fitil gros, care are o ardere lenta. Asadar, pe intreaga durata a ceremoniei, lumanarea va lumina puternic, fara a exist posibilitatea de a se stinge in orice moment sau sa ramana fara ceara.

Decoratiunile trebuie sa fie alese cu mare atentie la detalii

Deseori decoratiunile sunt cele care scot in evidenta o lumanare pentru cununie, iar pe piata se regasesc numeroase tipuri de astfel de produse, indiferent daca sunt sau nu naturale. Printre cele mai populare decoratiuni se numara buchetele din flori de dimensiuni considerabile sau plante ce prezinta petale mici si fine. Toate acestea pun in evidenta si mai mult tematica nuntii, dar si caracteristicile si personalitatea cuplului, care urmeaza sa se casatoreasca.

De exemplu, in cazul nuntilor traditionale si simple, sunt recomandate lumanari ce prezinta si buchete de dimensiuni mici, realizate in cel mai fin mod cu putinta, astfel incat sa nu eclipseze buchetul miresei. Pot fi folosite si panglici, confectionate din materiale pretioase, precum matasea, care sa fie legate in jurul buchetelor, pentru a ii da intregului ansamblu un plus de eleganta.

Totusi, in cazul nuntilor care au un buget imens, pot fi folosite lumanari care prezinta buchete de dimensiuni mari, masive si care ies foarte usor in evidenta. Acestea pot fi confectionate din flori cu petale mari, colorate in nuante puternice, si pot prezenta diferite accesorii precum funde supradimensionate si figurine din diferite materiale.

Cele mai citite articole