Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
prietena

Mesaj pentru cea mai buna prietena

Oricare ar fi situația, mereu mă rezervi un loc pentru a-mi oferi caldura ta. Știu că materialele nu sunt importante pentru tine, dar caldura ta te face specială pentru mine și pentru mulți alții. Ești un prieten minunat și înseamnă mult pentru mine. Mă simt întotdeauna norocos că am o prietenă ca tine. Fiecare zi petrecută împreună e ca o sărbătoare și te voi urma oriunde te-ai duce.

Cum te-am cunoscut?

Niciodată nu voi uita prima noastră conversație. Te-am întâlnit într-o seară de primăvară și ți-am oferit un pahar de suc. Am început să vorbim și am realizat că ai o personalitate minunată. Simțeam că ești printre puținele persoane care merită toată atenția mea. Am realizat că ești cineva special și ne-am legat repede de prietenie. Acest lucru a rămas același de atunci și până acum.

Ce înseamnă prietenia noastră?

Cea mai bună prietenă e cea care te face să te simți iubit și acceptat. Tu ești cea care îmi oferă acest sentiment. Ne bucurăm împreună de lucrurile frumoase și ne ajutăm să trecem peste momentele grele. De fiecare dată când mi se pare că nu mă mai pot ridica, tu îmi redai speranța și îmi redai puterea de a merge mai departe. Ești cea care mă îndeamnă să îmi urmez visurile și să îmi folosesc propriile talente pentru a obține ceea ce vreau.

Ce pot face pentru tine?

Cele mai citite articole

Deși nu îmi place să mă simt ca un beneficiar, vreau să știu ce pot face pentru tine. De multe ori mă simt copleșit de dorința mea de a te face fericită. Sunt mereu pregătit să îmi pun viața pe linia de plutire pentru tine. Tu ești cea care mă ajută să risc și să îmi urmez inima. Acest lucru îmi oferă întotdeauna forța de a face lucrurile asa cum trebuie. Îmi faci tot timpul viața mai bună și știu că tu o să faci acelasi lucru și în viitor.

Cum pot să te fac fericită?

Cred că o cale cea mai bună de a-ți exprima sentimentele mele este prin gesturi mici, care să vorbească cu adevărat despre cât de mult înseamnă pentru mine. Aș putea trimite o carte de bucate pe care o putem găti împreună, să facem o excursie împreună sau să ne bucurăm de o seară împreună, la cinema sau la un restaurant. Oricare ar fi, știu că o să-ți facă fericită.

Cum pot să te mulțumesc?

În ultimii ani am învățat că nu e nevoie să faci lucruri mari pentru a mulțumi pe cineva. Tu ești cea care a înțeles mereu acest lucru și mi-a arătat ce înseamnă prietenia adevărată. Îmi faci ziua mai bună pentru că mă ajuți să mă simt iubit și acceptat. Te voi mulțumi mereu pentru că m-ai făcut să fiu un om mai bun și mai fericit. Știu că oricând am nevoie de tine, tu o să te întorci. Sunt recunoscător că ai intrat în viața mea.

Finalul

Cea mai bună prietenă este cea pe care o vei avea mereu, indiferent de ce se întâmplă. Tu ești prietena pe care o poți suna și să vorbești ore în șir fără să te simți vreodată incomod. Ești persoana care mă face să mă simt important și să știu că sunt iubit. Tu ești cea mai bună prietenă și mereu îmi vei fi mulțumit. Mulțumesc că ești în viața mea.

Cele mai citite articole