Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Principalele 4 plante folosite în crema pentru hemoroizi şi efectele obţinute

O cremă pentru hemoroizi trebuie sa trateze în acelaşi moment cauza şi efectul problemei apărute. Doar astfel se vor obţine rezultate pe termen lung şi vor exista situaţii de vindecare completă. Hemoroizii pot să fie în stadii diferite de gravitate. Astfel, poţi avea o situaţie incipientă sau gravă, care să implice chiar modificarea structurii vieţii tale. Este important să ţii cont de simptome şi să tratezi totul cu seriozitate pentru a obţine rezultatele aşteptate. La Plantum vei descoperi crema hemoroizi care să te ajute să scapi de durere, mâncărime sau alte neplăceri

Iată care sunt principalele plante utilizate şi care sunt efectele lor benefice:

1. Gălbenelele

Gălbenelele se numesc Calendula officinalis. Acestea au un rol antioxidant, antiinflamator, antiseptic şi cicatrizant. De aceea ele ajută foarte mult situaţia existentă. Pot să cicatrizeze fisurile şi pot să îndepărteze microbii existenţi în acea zona. Gălbenelele se găsesc în foarte multe tipuri de cremă şi au efecte imediate şi de durată.

2. Tătăneasa

Pielea ta este rapid tratată cu ajutorul extractelor din Tătăneasă. Această plantă are rol antioxidant, conţine vitamina C şi te va ajuta în vindecare. Pielea care are răni se vindecă rapid cu substanţele găsite în Tătăneasă. De asemenea, te va ajuta în eliminarea durerilor. În cazul acestei afecţiuni, durerile sunt uneori foarte dificil de suportat. De aceea este necesară o plantă care să le aline şi care să le îndepărteze pentru ca tu să poţi să ai o viaţă normală.

3. Lavanda

Uleiurile esenţiale din lavandă sunt folosite în foarte multe tratamente ale bolilor. Lavanda este cunoscută și pentru efectele ei ce ţin de aromaterapie. Ea are un miros puternic, plăcut, folosit şi în parfumerie. În cadrul vindecărilor, este antiseptică şi dezinfectantă. Ea te poate ajuta în îndepărtarea anumitor microbi şi pentru a steriliza. Ea este antifungică, antibacteriană şi îţi susţine vindecarea. Este folosită pentru leziuni ale pielii, pentru arsuri şi alte situaţii asemănătoare. De aceea este introdusă adeseori şi în cremele pentru vindecarea acestei afecţiuni.

4. Raşina de brad

Răşina de brad este cicatrizantă şi dezinfectantă. Ea se poate culege de pe scoarță copacului şi poate să fie introdusă în cremele ce vindecă diverse afecţiuni. Din rășina de brad se extrag colofoniul şi terebentina şi se introduc în tincturi sau creme diverse. Pe lângă faptul că este un antibiotic puternic, este şi un element care ajută foarte mult în regenerare. De aceea este perfect ca ingredient în cremele pentru hemoroizi.

Toate aceste ingrediente şi multe altele sunt selectate pentru a construi cele mai bune şi eficiente creme pentru tratamentul hemoroizilor. Vei putea avea rezultate rapide şi de lungă durtă dacă foloseşti cremele de la Plantum.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!