Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Proiecte de case parter, cu etaj sau cu mansardă? Ce să alegi?

Cel mai fericit moment în viaţa tinerilor, a familiilor sau l persoanelor care doresc să se mute la casa lor este alegerea unei companii care se ocupă de proiecte de case atractive, durabile, accesibile ca şi preţ şi care se încadrează  în cerinţele şi în preferinţele cumpărătorilor.

Ideea unei case de vis este rapid transferată pe hârtie de către specialişti, cele mai bune concepte, cele mai bune idei, cele mai interesante modele fiind disponibile în soluţii foarte bune de la decizia de cumpărare a terenului până la lucrări de construcţie, de finisare şi de achiziţionare de mobilă şi de echipamente. În plus, graţie ajutorului oferit de o echipă specializată în acest sens, designul fiecărei case fiind unic.

Proiecte de case cu parter vs. cu mansarda vs. cu etaj

Construirea unei case poate pune multe provocări clienţilor care doresc doar să îşi construiască o familie într-o casă de vis. Locuinţa visurilor, odată conturată în mintea clienţilor poate fi realizată de către specialişti în funcţie de particularităţile fiecărui model şi de necesităţi, precum şi de buget.

Pentru că o casă este un plan de viitor, este important de avut în vedere cele trei tipuri de locuinţe cele mai des solicitate:

Cele mai citite articole

·  case cu parter, care prezintă numeroase avantaje demne de luat în considerare, precum şi un spaţiu pentru o mică grădină, compartimentare corespunzătoare astfel încât spaţiul util să poată fi folosit de toţi membrii familiei. De asemenea, o casă parter este identificată de confort şi de accesibilitate, prezintă un confort termic sporit indiferent de sezon, este foarte uşor de întreţinut şi nu necesită un buget mare;

·  case cu etaj, perfecte pentru familiile cu mulţi membri. Compartimentarea acestor case nu mai trebuie efectuată chiar atât de strict, pentru că proprietarii şi arhitecţii se pot “juca” cu ideile de amenajare creative, având în vedere inclusiv costurile de autorizaţii şi de impozit. În plus, o casă cu etaj va permite amenajarea grădinii conform preferinţelor, iar confortul termic şi aspectele ce ţin de estetică, dar şi montarea unor scări interioare trebuie avute în vedere;

·  casele cu mansardă sunt, la momentul actual “vedetele” în ceea ce priveşte preferinţele cumpărătorilor, fiind foarte apreciate pentru că sunt versatile, pot defini stilul personal al cumpărătorilor, au o suprafaţă utilă astfel concepută pentru a avantaja orice familie şi este  o variantă extrem de estetică.

Indiferent de modelul ales de casă, este important ca potenţialii clienţi să apeleze la servicii profesioniste de proiectare, la o echipă de arhitecţi şi de ingineri. Casa ideală este cea care rezistă toată viaţa şi poate fi lăsată moştenire. Fiecare lucrare de ridicare a unei case este foarte importantă, existând norme specifice pentru fiecare intervenţie, mai ales în ceea ce priveşte instalațiile, structura de rezistenţă şi alte criterii demne de luat în calcul.

Cele mai citite articole