Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Curatarea dupa reparatii nu se refera doar la curatarea mecanica a interiorului, ci si la ingrijirea tuturor elementelor sale – de la cornise la corpuri de iluminat. In primul rand, firma de servicii curatenie, curata toate pardoselile si peretii, acorda o atentie deosebita spalarii ferestrelor si balcoanelor, pentru ca, de exemplu, nu este usor pentru o femeie fragila sa faca toate astea singura. Pentru aceasta, adevaratii profesionisti folosesc produse specializate care au proprietati excelente de curatare, dau arome placute si, de asemenea, protejeaza suprafetele de depunerea in continuare a prafului si a altor contaminanti. 

Desigur, mobilierul si accesoriile decorative nu sunt lasate deoparte. Personalul de curatenie le improspateaza temeinic, si exista chiar si o serie de trucuri care le permit sa actualizeze aspectul fotoliilor si a canapelelor tapitate si din piele, astfel incat clientii sa aiba o senzatie de schimbare incredibila. Acest serviciu este indispensabil chiar daca a fost un incendiu in spatiile care necesita curatenie. A face fata funinginei intunecate, este dincolo de puterea de curatare a detergentilor obisnuiti de uz casnic. Prin urmare, pentru a nu agrava situatia, este mult mai usor si mai profitabil sa comanzi serviciile firmei de curatenie Bucuresti.

Servicii curatenie apartamente

Serviciul de curatenie generala a apartamentului este la mare cautare. Consta intr-o curatare completa a tuturor spatiilor, care include indepartarea poluarii cu praf de pe suprafetele orizontale si verticale, mobilier si dispozitive de iluminat. In plus, lucratorii responsabili ingrijesc suprafetele lustruite, spala si lustruiesc sticla si oglinzile pentru a straluci. Elementele apartamentului cum ar fi usile, benzile, plintele nu raman fara atentie, iar orice acoperire a podelei este in mod necesar curatata. Un aspect separat si important intr-o curatenie generala, poate fi considerata bucatarie. 

Toate suprafetele de lucru, electrocasnicele si chiar ustensilele vor fi curatate de specialisti. De asemenea atat baia, cat si toaleta nu vor fi ocolite, ci se vor efectua proceduri de curatare umeda si dezinfectie. In general, fiecare colt al oricarei camere – de la prag pana la dormitor – dupa curatare va arata atat de uimitor, incat te vei simti mai confortabil si mai placut.

Solicitand servicii de curatenie de la firma specializata si profesionala, vei actualiza si reimprospata literalmente designul, deoarece absolut toate componentele interiorului vor fi curatate. Poluarea este indepartata si aici sunt incluse praful de pe covoare si podea, precum si de pe peretii despartitori verticali. 

Suprafetele din sticla si oglinzile, in special ferestrele, dulapurile glisante, balcoanele panoramice etc. sunt curatate si aduse in stare corespunzatoare. Datorita utilizarii detergentilor specializati si a tehnicilor speciale pe care le au muncitorii instruiti, nu vor ramane pete sau urme pe suprafete. Cu ajutorul solutiilor de ingrijire (lustruiri, impregnari) se asigura un aspect atractiv a dulapurilor si a mobilierului tapitat, in special piele.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!