Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tabla magnetica pentru diverse nevoie si ca imagini de stil si decor

Liste de cumparaturi, programari, bugete – in viata de zi cu zi se pot acumula diferite bucati de hartie pe care notezi lucruri care trebuie retinute. Pentru a obtine o imagine de ansamblu mai buna si pentru a nu uita nimic, se folosesc adesea placi magnetice, pe care le poti cumpara de pe site-ul https://www.absolutoffice.ro/tabla-magnetica/. Toate aceste hartii isi gasesc locul pe acestea prin atasarea si sustinerea cu magneti. O tabla magnetica este o placa pe care poti folosi magneti pentru a atasa tot felul de hartii precum documente, note, lista de cumparaturi, mesaje scurte si multe altele. Este un accesoriu indispensabil la birou, dar poate fi gasita foarte des si in mediul casnic.

Tabla magnetica – O mare varietate de modele

Tabla magnetica este considerata o alternativa moderna la tabla cu pini. Sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si dimensiuni, in numeroase motive si in special pentru copii si adulti. La fel, magnetii nu ar putea fi mai diferiti. Atunci cand ai mai multe intalniri intr-o saptamana, de multe ori pierzi notorietatea. Chiar si sarcinile importante pe care inca ti-ai dorit sa le faci, le pot uita rapid. Scrise pe un straif si fixat pe tabla magnetica, vei vedea tot ce este important pentru tine, dintr-o privire. Daca este o tabla alba, poti scrie pe ea si cu markere speciale. Tipurile de table magnetice nu au nimic de-a face cu tabla traditionala clasica. In functie de gust si stilul de amenajare, se pot folosi table magnetice foarte diferite.

Tabla magnetica din sticla sau metal

Cele mai citite articole

Aceste modele sunt complet diferite. Modelele din sticla speciala ofera fiecarei bucatarii un accesoriu necesar. Este ideala pentru oricine iubeste designul fara pretentii, dar elegant. Tabla de sticla este disponibila in diferite culori si dimensiuni, poti scrie cu markerul pe ea si poate fi, desigur, echipata si cu magneti. Un material cel putin la fel de interesant, este otelul inoxidabil. Modelele potrivite sunt disponibile intr-o mare varietate de finisaje, cum ar fi periat sau lucios. Modelele cu forme geometrice, creeaza un aspect modern. Oricine iubeste lucrurile atat moderne, cat si practice, va amplasa o tabla magnetica pentru chei, spre exemplu.

Tabla magnetica autofabricata sau impodobita

Nu ai gasit un model potrivit? Atunci un model de casa ar putea fi cea mai buna alegere. Vopseaua magnetica este acum disponibila in aproape fiecare magazin de hardware. Pur si simplu aplica pe suprafata tablei magnetice, de exemplu o panza sau placaj, conform instructiunilor si decoreaza dupa cum doresti. Nu exista limite pentru imaginatie. Motivele pictate arata cel putin la fel de frumos ca figurile din placaj taiat sau obiectele decorative finisate sub forma de flori, scoici sau stele. Forta magnetica este adesea atat de puternica, incat un material subtire ca strat intermediar nu ar trebui sa provoace probleme la atasarea magnetilor.

Cele mai citite articole