Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitrine frigorifice orizontale performante, pentru profituri fulminate

Pentru a conserva, etala și a vinde cu succes produsele alimentare, este necesar să se folosească vitrine frigorifice orizontale de înaltă calitate, de diferite forme și mărimi, prezentabile și convenabile. TC Romania Crown Cool are o colecție extinsă de echipamente specializate de diferite categorii de preț și dimensiuni la vânzare. Există vitrine largi și înguste de construcții de masă și podea. Modelele diferă în ceea ce privește afișarea mărfurilor și regimurile de temperatură.

Fiecare firmă de comerț alimentar are nevoie de un astfel de tip de echipament, precum o vitrină frigorifică orizonatală

Vitrina este necesară în următoarele scopuri:

• depozitarea pe termen lung și de înaltă calitate a produselor alimentare;

• afișarea produselor către clienți;

• organizarea mobilierului estetic în zona de vânzare.

Compania oferă vitrine frigorifice pentru orice spații comerciale și unități de catering. Aceste echipamente sunt bine apreciate de către antreprenorii autohtoni și au multe recenzii pozitive. Clienții pot fi siguri că achiziționează vitrine reci profesionale de înaltă calitate și de încredere, fără costuri suplimentare.

Cum să alegi echipamentul frigorific potrivit pentru tine

În catalogul de dotări HoReCa de pe site-ul tcromania.com vei găsi vitrine frigorifice într-o gamă largă de modele și moduri acceptate. Pentru a face alegerea corectă și a nu-ți pierde banii, răspunde la câteva întrebări importante înainte de a cumpăra:

• Ce produse ai planificat să stochezi în interior (tipul de vitrină și temperaturile sale de funcționare depind de asta)?

• Ce dimensiuni este necesar să aibă vitrina frigorifică (de reținut ca amenajarea preliminară a spațiilor va face posibilă organizarea spațiului comercial în cel mai eficient mod)?

• Ce formă și tip de model este cel mai potrivit (dreptunghiular sau de colț, de masă sau pentru podea)?

• Ce design de echipament este optim (deschis sau închis, cu o singură secțiune sau cu rafturi și containere separate)?

Toate echipamentele din catalog au descrieri care conțin caracteristici tehnice, iar în cazul în care ai nevoie de informații suplimentare despre produsele sau serviciile oferite de TC Romania Crown Cool este suficient să contactezi consultanții firmei. 

Aceștia te vor ajuta să alegi vitrina frigorifică potrivită pentru afacerea ta la un raport corect preț/calitate. Dacă este necesar, vei beneficia și de servicii pentru livrarea și instalarea echipamentelor, precum și de instruire a personalului în legătură cu regulile de funcționare a acestuia. 

Vitrinele frigorifice sunt împărțite în următoarele două tipuri, în funcție de caracteristicile de design:

• închis;

• deschis (cu autoservire).

Modelele închise constau dintr-o carcasă izolată termic și o bază metalică pe care este instalată. Izolarea termică este asigurată de un material precum spumă poliuretanică. Partea frontală a vitrinei este echipată cu geam rezistent la impact. Pe partea din spate sunt instalate perdele prin care vânzătorul are acces la produse. Controlul se efectuează folosind o unitate de control convenabilă, situată la mâna personalului operator.

Vitrinele frigorifice deschise sunt un tip obișnuit de echipamente în punctele de vânzare cu amănuntul cu autoservire. Sunt amplasate orizontal. Vitrina deschisă are un corp izoterm izolat cu spumă poliuretanică. Unele modele sunt echipate suplimentar cu geamuri temperate.

Sfaturi pentru alegerea unei vitrine frigorifice

• cunoaște foarte bine zona în care se află magazinul tău (acest lucru te va ajuta să alegi clasa potrivită de echipamente);

• decide-te asupra unei liste de produse pe care intenționezi să le depozitezi (acest lucru te va ajuta să alegi echipamente cu un regim de temperatură adecvat);

• fii atent la tipul de geam și grosimea acestuia (cel mai bine este să acorzi preferința geamului temperat rezistent la impact cu o grosime de cel puțin 6 mm);

• acordă atenție materialului izolator (spuma poliuretanică este de preferat spumei de polistiren).

Prețurile pentru vitrinele frigorifice orizontale variază în funcție de volumul și capacitatea echipamentului vizat. Astfel, poți alege un model care este strict potrivit pentru parametrii doriți de tine ca antreprenor, fără a plăti în exces pentru caracteristici inutile. 

În plus, parteneriatul cu TC Romania Crown Cool are și următoarele avantaje:

• o gamă largă de echipamente, componente și accesorii;

• posibilitatea dotării complexe a magazinelor și unităților de alimentație de la zero;

• în prezența tuturor software-ului necesar pentru echipament, precum și a specialiștilor care sunt capabili să-l configureze și să învețe cum să-l folosească;

• reprezentare oficială a producătorilor importanți interni și mondiali;

• raport optim preț/calitate;

• service garanție și post garanție.

Intră pe tcromania.com pentru detalii!

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!