Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vrei să-ți reamenajezi livingul? Iată cum îi poți da un look fresh!

Nu degeaba livingul este denumit și „camera vedetă” a locuinței tale. Aici îți inviți musafirii, iei masa în familie atunci când sărbătoriți o ocazie specială și te relaxezi de fiecare dată când simți nevoia să iei o pauză binemeritată. Dacă vrei să faci o schimbare în această cameră, noi suntem aici să te ajutăm cu câteva sfaturi de amenajare a livingului pentru a-i oferi un look fresh: 

  • Organizează o bibliotecă

Dacă din livingul tău lipsește biblioteca, acum e momentul să găsești un loc potrivit pentru aceasta, fie și una de mici dimensiuni, cu câteva rafturi. Pentru confortul tău, plasează biblioteca cât mai aproape de pat sau canapea. Asta te va ajuta să ajungi rapid la cărțile pe care vrei să le citești fără să te ridici. Mirosul cărților vechi vor crea o atmosferă plăcută și relaxantă, iar asta va transforma livingul tău într-un spațiu cosy. 

  • Integrează decorațiuni unice 

Printre decorațiunile ce pot fi integrate în sufrageria ta sunt plantele decorative, ce aduc numeroase avantaje, printre care stare de bine, calm, capacitate de concentrare și un nivel ridicat de fericire. Tablourile pentru living de la pepanza.ro sunt elemente unice care nu trebuie să-ți lipsească. Culorile și modelele diverse vor scoate din anonimat această încăpere. Pernele decorative poziționate pe fotoliu sau canapea nu trebuie neglijate, acestea înfrumusețează livingul și aduc un plus de culoare. Nu în ultimul rând, focusează-te pe ideea de a crea un decor cât mai personal, adaugă obiecte cu valoare sentimentală, fotografii și tablouri cu membrii familiei. 

  • Folosește-te de iluzii optice pentru a crea mai mult spațiu

Dacă livingul tău este de mici dimensiuni, acum este momentul să apelezi la câteva trucuri  pentru a nu te simți copleșit de un interior mic și mult prea încărcat. Astfel, specialiștii recomandă să alegi piese de mobilier în culori deschise și o canapea extensibilă pentru un plus de funcționalitate deasupra căreia să poziționezi o oglindă mare. Un alt truc este să văruiești pereții în nuanțe cât mai deschise și calde pentru a crea iluzii optice benefice. 

  • Alege nuanțe neutre pentru lavabilă 

Din punct de vedere cromatic, neutru înseamnă lipsit de culoare, așadar în această categorie se încadrează nuanțe ce nu transmit emoții, idei sau senzații. Cele mai populare culori neutre pentru sufragerie sunt gri și bej, însă acestea se împart în tonuri și subtonuri. Spre exemplu, bejul poate avea un subton de roz, somon sau unul de bronz, auriu. Albul, de asemenea, poate fi ivoire, gălbui, albăstrui sau rozaliu. Așadar, ai o gamă foarte mare de culori neutre pentru living din care poți alege și care să-ți placă.

Apelează la sfaturile noastre și vei avea un living cu un look fresh pe care orice musafiri îl va admira. 

Sursa foto: Freepik.com 

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!