Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
masina de lux

Cea mai scumpa masina din lume

Toata lumea stie ca industria auto se dezvolta si evolueaza mereu, oferind noi produse si tehnologii revolutionare. Cu toate acestea, unele modele de masini raman unice, promovand luxul si performanta inovatoare. Iata cea mai scumpa masina din lume, faimosul Bugatti La Voiture Noire.

Bugatti La Voiture Noire

Bugatti La Voiture Noire a fost lansata in 2019 si a devenit imediat una dintre cele mai ravnite masini de lux din lume. Este un model cu doua usi, care se inspira din clasicul Bugatti Type 57 SC Atlantic. Autovehiculul este dotat cu un motor de 8 litri si 16 cilindri, ce poate livra o putere a motorului de 1.500 de cai putere. Acest model de masina poate accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 2,4 secunde.

Design si funcționalitate

Bugatti La Voiture Noire are un design contemporan și elegant, datorită accentelor de negru mat și oglinzilor laterale unice. Liniile simple ale autovehiculului creează un aspect aerodinamic, iar spoilerul spate se îmbină perfect cu liniile profilelor laterale. Caroseria masinii este realizata din carbon si aluminiu. Pe langa designul sau modern, masina ofera si confort si siguranta. Are un sistem de control al stabilitatii, sistem de franare cu ABS, airbag-uri și senzori de parcare.

Pretul și disponibilitatea

Cele mai citite articole

Bugatti La Voiture Noire este cea mai scumpa masina din lume, cu un pret de lista de aproximativ 18 milioane de euro. Aceasta suma include si taxele. Autovehiculul poate fi comandat online sau prin intermediul unui dealer autorizat al brandului Bugatti. De asemenea, pentru cei care doresc sa-si cumpere aceasta masina, exista si oferte de finantare.

Culori și caracteristici opționale

Bugatti La Voiture Noire este disponibila intr-o paleta variata de culori, precum albastru metalic, albastru-verde, albastru-negru, albastru sau rosu. Aceste nuante sunt realizate manual, ceea ce asigura faptul ca fiecare masina este unica. De asemenea, pot fi adaugate si alte caracteristici opționale, precum sistem de iluminare LED, plafon panoramic sau scaune incalzite.

Cele mai bune masini de lux pe care le poți cumpara acum

Bugatti La Voiture Noire este una dintre cele mai scumpe masini din lume, dar exista si alte modele de lux. Iata cateva dintre cele mai bune masini de lux pe care le poti cumpara acum:

  • Bugatti Chiron – este unul dintre cele mai rapide modele de masini, dotate cu o motorizare de 1.500 CP si un pret de aproximativ 2,5 milioane de euro.
  • Lamborghini Veneno – aceasta masina super-sportiva este dotata cu un motor V12 de 750 CP si poate ajunge la o viteza maxima de 355 km/h. Pretul sau este de aproximativ 6 milioane de euro.
  • Ferrari LaFerrari – este dotata cu un motor de 950 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 2,4 secunde. Poate fi achizitionata la un pret de aproximativ 4 milioane de euro.
  • Koenigsegg CCXR Trevita – este o masina super-sportiva care poate atinge o viteza maxima de 420 km/h. Pretul sau este de aproximativ 4,8 milioane de euro.
  • McLaren P1 – este un model hibrid care poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 2,8 secunde si care este dotat cu un motor de 903 CP. Pretul sau este de aproximativ 3 milioane de euro.

Concluzie

Bugatti La Voiture Noire este una dintre cele mai scumpe masini din lume. Acesta este un model de masina cu doua usi, dotat cu un motor de 8 litri si 1.500 CP si un pret de lista de aproximativ 18 milioane de euro. Autovehiculul ofera performanta si luxul intr-un pachet modern si elegant. De asemenea, exista si alte modele de masini de lux, cum ar fi Bugatti Chiron, Lamborghini Veneno, Ferrari LaFerrari, Koenigsegg CCXR Trevita si McLaren P1.

Cele mai citite articole