Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum alegi microfonul spion potrivit nevoilor tale?

Dispozitivele de supraveghere de tip microfoane spion sunt din ce în ce mai solicitate de către persoanele care nu au încredere în partenerul de cuplu, angajaţi, copii sau în rude, prieteni ori apropiaţi, putând fi folosite atât în locuinţă, cât şi în maşină sau în sediul companiei administrate. Sunt persoane care au motive să îi bănuiască pe cei din jur, dar şi persoane care preferă să investească în microfoanele spion doar pentru că sunt ieftine şi le dau siguranţă că nu sunt înşelaţi, păcăliţi sau că nu se întâmplă nimic grav în lipsa lor.

Fie că le cumpăra pentru siguranţă, pentru a-şi spulbera sau adeveri nişte bănuieli, microfoanele GSM sunt foarte eficiente şi permit înregistrarea unor conversaţii foarte importante, elucidând unele situaţii.

Criterii de selecţie microfoane spion

Înregistrările cu microfoanele spion pot fi folosite, în unele cazuri, ca şi probe în procesele de divorţ, în procesele în instanţă, mai ales dacă sunt înregistrate jigniri şi ameninţări. Aceleaşi dispozitive pot fi folosite de către studenţi şi elevi pentru a înregistra cursurile, mai ales dacă nu pot să ţină pasul cu ceea ce spune profesorul, dar nu vor să rateze nicio informaţie.

Microfoanele spion se pot amplasa strategic în diferite încăperi şi pot prelua semnalul acustic, transmiţându-l pe o unitate de recepţie la alegere. Sunt şi persoane care apelează la microfoanele spion pentru a asculta conversaţii în timp real sau pentru a înregistra unele convorbiri. Pe piaţa sunt disponibile numeroase astfel de modele, cu interceptare localizată şi de la distanţă. Aşadar, primul criteriu de selecţie este chiar acesta, tipul de microfon spion:

·  cu interceptare localizată, care permit utilizatorilor să asculte ce se întâmplă într-un anumit loc;

·  cu interceptare la distanţă, care permit utilizatorilor să urmărească dialogurile de la distanţă, comutând recepţia în funcţie de poziţia persoanelor implicate în conversaţie.

Un alt criteriu important de selecţie a microfoanelor spion este reprezentat de funcţiile pe care acesta le are, printre care pot fi enumerate:

·  funcţia call, care trimite un apel pe telefonul utilizatorului de pe cartela din dispozitiv când sunt detectate sunete suspecte în încăperea în care a fost fixat;

·  funcţie de activare vocală;

·  funcţie de înregistrare a conversaţiilor;

·  autonomie nelimitată dacă sunt folosite cu încărcătoare;

·  activare vocală;

·  posibilitatea ascultării în timp real a conversaţiilor.

Fără doar şi poate, microfoanele spion reprezintă o investite foarte bună pentru toţi cei care îşi doresc o stabilitate, o siguranţă şi lămuriri ale bănuielilor lor. Aceste gadgeturi înregistrează clar, pot fi folosite pe orice reţea GSM, au senzori de activare vocală şi de apelare automată şi pot fi ascune în aproape orice fel de dispozitiv, de la cele de dimensiuni foarte mici, la cele de dimensiuni foarte mari. Înregistrarea este discretă şi suficientă pentru a lămuri pe toţi cei care nu sunt încrezători în relaţia lor de cuplu, în partenerii de afaceri, angajaţi sau chiar în rude, copii şi alţi membrii ai familiei, să se lămurească în ceea ce priveşte sinceritatea lor.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!