Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Scrisoare de la multi ani pentru cea mai buna prietena

prietena

Scrisoare pentru cea mai buna prietena

Salutare, draga mea prietena! In primul rand, imi pare foarte bine ca in aceasta zi speciala, cea a zilei tale de nastere, sa putem impartasi sentimentele noastre fata de noi. Anul acesta, sper sa iti aduca toate bucuriile, implinirile si visele tale inimaginabile! Am ales sa iti scriu o scrisoare pentru a-mi arata cat de mult inseamna pentru mine.

Prietenia noastra ne-a legat

Inca de atunci cand am cunoscut-o pe prietena mea cea mai buna, am stiut ca vom fi prietene pe vecie. Simtim o legatura unica si intima si aceasta legatura a devenit mai puternica in fiecare zi. Am fost acolo unul pentru celalalt, in bune si in rele. Ne-am asigurat ca ne-am sprijinit intotdeauna si reciproc, ne-am facut parte unul celuilalt in deciziile pe care le-am facut si am impartasit aceeasi viziune. Imi voi aminti totdeauna fericirea si bucuria pe care le-am impartasit unul cu celalalt.

Recunoscand adevaratul prieten

Tu ai fost intotdeauna un prieten adevarat pentru mine. Nu am fost niciodata nici prea „rau” si nici prea „bun”. Ne-am simtit confortabil in prezenta unul celuilalt si am impartasit aceeasi viziune in aceasi directie. Ne-am ajutat si ne-am imbunatatit unul pe celalalt, ne-am incurajat si ne-am sustinut intotdeauna. Tu ai facut intotdeauna sa ma simt in siguranta si sa ma simt mereu sprijinit. Fara tine, nu m-as fi simtit niciodata atat de confortabil si de bine.

Aminteste-ti mereu cat de importanta esti

Cele mai citite articole

Sper ca, oricat de departe am fi, sa nu uitam cat de importanta esti pentru mine si cat de mult inseamna pentru mine. Sper sa te fac sa constientizezi cat de mult valorezi pentru ca intotdeauna ai fost acolo pentru mine si pentru ca tu sa stii ca mereu te voi aprecia si ca mereu ma voi simti norocos pentru ca am avut ocazia sa te cunosc. Acesta este cadoul meu de ziua ta de nastere, sa te amintesti cat de importanta esti in viata mea.

Mesajul de la multi ani

In cele din urma, iti doresc sa te bucuri din plin de tot ce iti aduce viata in aceasta zi speciala a ta. Sa ai parte de multa fericire, pace si implinire. Sa te bucuri de toate bucuriile pe care le vei avea in decursul acestui an! Iti doresc sa ai parte de tot ceea ce isi doreste inima ta si sa ajungi la toate obiectivele pe care ti le-ai propus! La multi ani, draga mea prietena si multa sanatate!

Iti multumesc

In final, triumfatorul meu mesaj catre tine este ca te iubesc si te respect mereu. Iti multumesc pentru ca ai fost intotdeauna un prieten adevarat si pentru ca m-ai ajutat sa cresc si sa ma dezvolt. Iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine si pentru ca m-ai sustinut mereu. A fost o placere sa pot fi prietenul tau si sa iti pot fi un adevarat prieten.

Cele mai citite articole