Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5 motive pentru a investi într-un sistem automat de bariere

Siguranța sediului firmei dvs. este esențială. Astăzi, lumea nu mai este în siguranță așa că nu poți fi niciodată prea precaut. Instalarea unui sistem automat de bariere în zone critice vă oferă liniște sufletească. În afară de pace și ordine, iată alte câteva motive pentru a investi într-un sistem automat de bariere.

1.Protejați o anumită zonă

În zonele în care accesul este restricționat pentru a menține o proprietate valoroasă în condiții de siguranță, sistemele automate de barieră pot oferi o siguranță deosebită. Configurarea unei bariere automate permite doar accesul individual la un moment dat în locațiile alese. Dispozitivele sunt rezistente, deoarece multe sunt fabricate din oțel.

De asemenea, sistemele automate de barieră utilizate în exterior asigură faptul că o mașină nu are acces într-o zonă restricționată. În astfel de scenarii, persoanele din vehiculele fără cod de acces sau card nu pot intra în clădire. Acest lucru vă asigură că sediul dvs. nu este ținta hoților, deoarece au acces doar persoanele autorizate și verificate.

2. Control de trafic

Pentru clădirile mari de birouri, cum ar fi un campus, sistemele automate de bariere sunt utilizate pentru a controla fluxul de mașini. Sistemul asigură că doar o singură mașină a intrat în zonă la un moment dat, prin scanarea acesteia.

Cu monitorizarea de la distanță, pot fi posibile mai multe niveluri de trafic care ar putea fi necesare pentru a accesa un loc de parcare. De asemenea, în unele orașe, barierele automate au fost integrate cu un semafor pentru a funcționa împreună și pentru a preveni coliziunile autovehiculelor în timpul orelor de vârf.

3. Controlul parcării

În timp ce zonele de parcare publice folosesc aparate automate de plată și afișare, există zone de parcare private care necesită un sistem avansat pentru acces controlat al vehiculelor. Sistemele automate de barieră pot fi integrate cu locuri de parcare destinate anumitor persoane și numai acele persoane pot parca în locația respectivă.

Aceasta înseamnă că chiar dacă parcarea este gratuită, un sistem automat de bariere vă asigură că zona rezervată nu permite parcarea neautorizată.

4. Monitorizare îmbunătățită

Odată cu integrarea camerelor de securitate și a senzorilor de mișcare în zone cruciale, personalul de securitate va putea să își facă treaba mai ușor. Aceste bariere automate sunt incredibil de flexibile și, în funcție de opțiunile dumneavoastră, fiecare poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor dvs. organizaționale.

Cu un nivel crescut de antifurt și antiefracție, veți putea beneficia de un sistem modern care să răspundă nevoilor dvs. de securitate.

5. Flexibilitate

În general, barierele automate sunt versatile. Acestea pot fi programate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale proprietății dvs. Asta înseamnă că orice proprietate și tot felul de proiecte pot beneficia de instalarea acestor sisteme de barieră. De exemplu, puteți utiliza aceste bariere pentru a acorda acces la o locație unui vehicul anume.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!