Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce să faci pentru o stare de spirit pozitivă?

Citește în continuare despre:

– Cum te pot ajuta lumânările parfumate pe plan psihic

– Proprietățile unor tipuri de lumânări parfumate foarte populare azi

Fiecare aromă parfumată poate fi folosit într-un scop bine definit, dacă ne dorim o stare de spirit pozitivă. Există acum nenumărate opțiuni disponibile pe piață pentru a schimba energia subtilă din casele noastre. Printre beneficiile aromaterapiei putem enumera: reducerea stresului și depresiei, activarea memoriei, o stare de spirit pozitivă în ansamblu.

Dacă nu dorim să folosim deodorante de cameră ce pot conține substanțe chimice periculoase, putem apela fără ezitare la diverse tipuri de lumânări parfumate care conțin uleiuri naturale.

Află cum te pot ajuta diverse arome de lumânări și efectele lor asupra stării tale de bine

Cel mai simplu mod de a primi un boost de energie este acela de a ne folosi de binecunoscutele lumânări parfumate tip pastilă de foarte bună calitate pentru a schimba în sens pozitiv atmosfera din locuințele noastre.

  • Lumânări cu parfum de lavandă

Ele pot ajuta la a se crea o atmosferă relaxantă, aroma uleiului esențial de levănțică elimină anxietatea și stresul, ajută la risipirea minților suprasolicitate.

Multe persoane deja pot folosi lumânări parfumate cu lavandă pentru a elimina depresia și pentru a avea un somn liniștit. Sunt ideale pentru a face meditații bazate de diferite tipuri de respirație. Lavanda nu doar că relaxează, calmează și reîmprospătează mintea. Parfumul ei plăcut aduce noroc și liniște sufletească atât în carieră, cât și în relațiile personale.

  • Lumânări cu parfum de scorțișoară

Sunt lumânări care au un miros puternic, lemnos, dulce și exotic. Este un parfum foarte stimulant, capabil a atrage noi relații profesionale și personale, aduce prosperitate, un flow bun și echilibru emoțional.

Sunt perfecte pentru a fi utilizate chiar și în cadrul sediilor de firme, fiind extrem de bune pentru birouri, săli de ședințe, primirea clienților și partenerilor de afaceri. Se întâmplă asta în primul rând pentru că scorțișoara revigorează simțurile. Prin aroma sa dulce, fierbinte și o idee picantă, se pot reduce simptomele iritabilității și somnolenței.

Acasă, lumânările cu parfum de scorțișoară  se pot folosi ca afrodisiac feminin, tratează epuizarea nervoasă, slăbiciunea și lipsa de voință de sine. Lumânările cu ulei esențial 100% natural de scorțișoară au acțiune antidepresivă certificată și sporesc bucuria de a trăi.

  • Lumânări cu parfum de lemongrass

Acest tip de lumânări au un efect vitalizant, stimulant. Este un parfum esențial indicat pentru persoanele depresive, pentru cele extrem de pasive care nu au ori și-au pierdut temporar poftă de viață. Această aromă pe bază de lemongrass este foarte răcoritoare, ideală pentru a aduce o senzație de stimulare și vigoare organismului, dar și de energizare a mediului.

Utilizarea lumânărilor cu lemongrass este recomandată pentru persoanele care vor un remediu eficient pentru a-și reduce oboseala fizică, mentală și lipsa de concentrare. Ele pot ajuta eficient la dobândirea de mai multă creativitate, claritate mentală și intuiție.

  • Lumânări cu parfum de rozmarin

Uleiul de rozmarin este un ulei esențial care emană un miros puternic și plăcut pentru multe persoane. El are o serie de proprietăți terapeutice care îl face unul dintre cele mai utilizate remedii în aromaterapie. Parfumul rozmarinului este benefic pentru oamenii apatici, depresivi, pentru acele persoane care au nevoie de un impuls pentru a merge mai departe în viață, dă curaj pentru a nu renunța la idealurile și scopurile lor.

Pentru cei care vor să aibă o energie pozitivă și lucruri bune acasă, lumânările cu esență de rozmarin reprezintă alternativa cea mai indicată.

Două aspecte ale creierului sunt îmbunătățite de rozmarin: creativitatea și concentrarea.

Chiar dacă beneficiile aduse de aprinderea unei lumânări aromate de rozmarin sunt diverse, cele mai renumite sunt alungarea oboselii cauzate de stres și câmpul protector pe care îl creează planta prin parfumul specific în încăperea unde se degajă.

  • Lumânări cu parfum de miere

Iată niște lumânări cu o aromă foarte specială, recomandate a fi utilizate pentru a domoli  momentele dificile și pentru a îndulci relațiile personale, dar și cele profesionale aflate în impas.

Mierea atrage succesul. Din alt punct de vedere, mirosul dulce al mierii ascute imaginația și eliberează anumite fantezii ascunse. Promovează unitatea și armonizează relațiile dintre oameni.

Folosește și tu aceste mici lumânărele la nevoie, deoarece au capacitatea, prin parfumul lor, de a împăca cuplurile, de a transformarea energiilor de agresivitate în unele pozitive.

  • Lumânări cu parfum de trandafir

Este cea mai populară și cea mai veche dintre toate aromele de lumânări. Înconjurat de o mulțime de simboluri, uleiul esențial al trandafirilor este asociat cu dragostea, pasiunea și prietenia trainică.

Este o aromă dulce și florală care parfumează mediul foarte plăcut, aducând sentimente de bucurie și liniște spațiului în care se difuzează. Ameliorează depresia și ajută la combaterea insomniei, durerilor de cap, tristeții și stresului.

  • Lumânări cu parfum de căpșuni

În aromaterapie, această esență este frecvent folosită pentru a ajuta în probleme de dragoste, frumusețe și fertilitate. Aroma de căpșuni combină notele dulci și fructate cu note răcoritoare foarte plăcute. Acest ulei esențial de căpșuni crește vitalitatea și energia.

Se știe că îndrăgostiții folosesc nu doar fructele ca atare, ci și lumânări cu parfum de căpșuni, pentru a avea momente de intimitate speciale. Este un ulei care încurajează și stimulează senzualitatea, creșteți stima de sine, dar descătușează și energiile sexuale.

  • Lumânări cu parfum de vanilie

Specialiștii în aromaterapie spun că în clipa în careinspirăm aroma de vanilie și această esență intră în contact cu sistemul nostru limbic, sunt trezite unele emoții profunde pozitive, precum amintirile dragi din copilărie.

Lumânările cu aromă de vanilie luptă cu brio împotriva depresiei și atitudinilor impulsive, armonizează energiile și au și o funcție afrodisiacă.

Cu titlul de curiozitate, ele ajută inclusiv la a pune limită în consumul excesiv de dulciuri.

  • Lumânări cu parfum de mere verde

Aceste lumânări  ajută mai ales persoanele bolnave și convalescente. Esența de măr verde mai ajută la creativitate și concentrare. Acest fel de lumânări este potrivit pentru camere de studiu, dormitoare, spații unde este nevoie mai multă focusare.

Notele fructate ale mărului verde transmit o senzație unică de dulceață și prospețime. Acest parfum exotic sporesc vigoarea fizică și dispoziția pentru efectuarea cu entuziasm chiar și a unor activități cotidiene.

Există în magazine tot soiul de lumânări parfumate, cu esențe care de care mai atractive. Alege-le cu încredere pe acelea care te atrag cel mai mult, pentru că nu vei regreta!

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!