Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoverboard – echilibru si distractie

Daca distractia la volan este cel putin la fel de importanta pentru tine, atunci cu siguranta poti fi entuziasmat de un hoverboard elegant. Pentru ca, cu un hoverboard care poate fi condus electric, poti calatori de la A la B fara efort si cu siguranta vei atrage atentia tuturor pe drum. 

Intre timp, viziunea din „Back to the Future II” s-a implinit de mult si tu poti iesi in strada cu un hoverboard atat de cool. Cu un vehicul care poate atinge cu usurinta viteze maxime intre 13 si 30 de kilometri pe ora, siguranta ta nu trebuie neglijata. 

De aceea este atat de important inainte de a-l cumpara, incat sa-ti faci timp si sa te ocupi de diferitele hoverboard-uri de pe piata. Dar ce este important atunci cand cumperi un astfel de dispozitiv pentru tine sau pentru copiii tai?  Cu tehnica speciala de auto-echilibrare, hoverboard-ul te ajuta sa-ti mentii echilibrul pe el. Exista de obicei un mod de practica, astfel incat sa te poti familiariza mai intai cu dispozitivul la viteze reduse. In ciuda suportului tehnic, acest lucru necesita putina practica.

Deoarece poti atinge adesea viteze maxime de pana la 30 de kilometri pe ora chiar si cu un mini hoverboard, echipamentul de siguranta este o necesitate. Prin urmare, sunt recomandate suporturi pentru incheietura mainii, genunchi si coate, precum si purtarea castii. Un grad ridicat de siguranta la conducere este, desigur, important si la construirea hoverboard-ului.

Ce hoverboard mi se potriveste? 

Cele mai citite articole

Oricine este interesat sa cumpere un astfel de mini vehicul elegant poate experimenta multa distractie de condus. Iluminarea LED cool, o culoare stralucitoare si un hoverboard cu Bluetooth, care poate reda muzica prin difuzoarele integrate, asigura multa stare de spirit de petrecere si chiar mai multa placere de a conduce.

O aplicatie hoverboard clara si usor de utilizat este importanta atunci cand cauti modelul potrivit. Practic, aplicatia nu numai ca va arata numai cand va trebui incarcata bacteria, ci iti ofera si optiunea de a urmari rutele parcurse sau de a seta diferite functii. De exemplu, ar trebui sa fie posibila trecerea de la un mod de incepator la unul de antrenament.

Tipul si dimensiunea anvelopelor sunt decisive pentru confortul tau de condus. Anvelopele pneumatice cu o dimensiune intre 6 si pana la 10 inch sunt standard. Unii producatori isi ofera hoverboard-urile chiar si cu anvelope care au fost intarite, astfel incat sa nu fii nevoit sa-ti faci griji cu privire la cauciucuri.

Greutatea hoverboard-ului tau depinde, printre altele, de model si de dimensiunea anvelopei. Majoritatea hoverboard-urilor de pe piata cantaresc intre 8,5 si 16 kilograme. In comparatie, multe dintre aceste dispozitive necesita o greutate minima a utilizatorului de 20 de kilograme si o greutate maxima a utilizatorului intre 90 si 120 de kilograme. 

Cele mai citite articole